Contact met Nick Cornwall

Nick Cornwall (1959) PSYCHOLOOG NIP

Studeerde in 1988 af aan de UvA met de ontwikkeling van een assessment center ter bepaling van managementpotentieel voor de NS. Werkte als docent, psycholoog, personeelsadviseur en consultant voor vele profit en non profit organisaties en externe adviesbureaus.

In 1999 startte ik met Cornwall Bedrijfspsychologie in Almere. Als onderzoeker, beoordelaar, adviseur en coach zet ik mij graag in voor onwikkeling van mens en organisatie. Opdrachten vanuit de profit sector komen onder andere van banken, verzekeraars, ICT bedrijven, uit de voedingsbranche en van dienstverleners op het terrein van transport en logistiek.

De laatste jaren werk ik veel voor opdrachtgevers uit de zorgsector; onder andere voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en verzorgingshuizen. Door assessment centers, ter bepaling van geschiktheid of ontwikkelgericht, draag ik bijvoorbeeld graag bij aan een goede en cliƫntgerichte zorg. Het is telkens weer een uitdaging de geschikte verpleegkundig specialist, de verantwoordelijke manager wonen, zorg en welzijn, het betrokken afdelingshoofd of de inspirende directeur, bestuurder te vinden.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de dienstverlening van Cornwall Bedrijfspsychologie dan kunt u telefonisch contact met mij opnemen. Wilt u een bericht achterlaten of een schriftelijke vraag stellen, klik dan op Vragen.

Cornwall Bedrijfspsychologie
Giacomettistraat 13
1328 LK Almere

Tel: +31 (0)36 – 5452161
Mobiel: +31 (0)6 – 51115957

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Flevoland onder nummer: 39069904